Verlichting

Geef de ruimte sfeer

Lampen die iets doen met de ruimte, dat is wat Chiq Wonen aanbiedt. Klassiek of juist modern, in talloze uitvoeringen, materialen en vormen. De sfeervolle verlichting brengt de kamer tot leven. Ontdek wat onze lampenkappen voor jouw woning kunnen betekenen.

Verlichting in je woning

Het belangrijkste in je huis is de verlichting. Zodra het zonlicht niet meer naar binnen schijnt, zorgt verlichting ervoor dat je jouw interieur goed blijft zien en de sfeer bewaard blijft. Maar het licht is slechts één onderdeel: de lichtbron zelf moet er ook stijlvol uitzien en een aanvulling zijn op de inrichting van je huis. Bij Chiq Wonen in Tilburg verkopen we daarom stijlvolle verlichting, bijvoorbeeld in de vorm van kroonluchters.

Moderne kroonluchters

Een luxe uitstraling hoeft niet onbetaalbaar te zijn of niet passend in jouw moderne huis. In onze collectie hebben we verlichting opgenomen die stijlvol, luxe en chique is zonder dat de uitstraling te ouderwets is. Onze kroonluchters zijn hier een uitstekend voorbeeld van: ze zijn compact, zijn verkrijgbaar in moderne chroomkleuren, glanzen, vallen op door eigentijds design en passen daarmee perfect in jouw huis.

Verlichting in alle soorten

Onze verlichting heeft alle soorten kleuren en maten. Als je geen fan bent van goud- of chroomkleurige kroonluchters, kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor lampen met een meer eigentijdse uitstraling. Hanglampen in de vorm van kleinere gloeilampjes, lampen in verschillende vormen; het design loopt sterk uiteen. Dat is ook waar we bij Chiq Wonen op letten als onze verlichting op maat laten produceren. Je interieur moet niet saai zijn, maar levendig en opvallend.

Verlichting voor andere plekken in huis

Naast design onderscheidt onze verlichting zich ook door de verschillende vormen. Bepaalde verlichting bestaat bijvoorbeeld uit één geheel, zoals een kroonluchter. Andere verlichting bestaat juist uit meerdere onderdelen. Daardoor kan je bepaalde lampen ook gebruiken op specifieke plekken in de kamer:

  • Verlichting met meerdere lampen op een rij past boven de eettafel;
  • Kleinere kroonluchters zijn geschikt voor in de hal;
  • Hanglamp met fluwelen lampenkappen kan je in een zithoek hangen.

Zo kan je een weloverwogen keuze maken voor verlichting op verschillende plekken in het huis.

Verlichting van Chiq Wonen in Tilburg

De verlichting van Chiq Wonen in Tilburg past perfect bij jouw moderne interieur, wanneer je voor een uitgesproken uitstraling kiest. Door de veelheid aan keuzes, kan je meerdere kamers tegelijk opnieuw inrichten met stijlvolle verlichting. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over onze woonproducten.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.