Plexiglas

Moderne touch aan de muur

Plexiglas art laat de ruimte tot leven komen. Moderne kunst of levensechte afbeeldingen, verhuld in een plexiglas decor. In diverse uitvoeringen en maten verkrijgbaar, zodat er altijd een passende versie beschikbaar is voor jouw woning.

Plexiglas schilderij Tilburg

Een chic interieur is prachtig, maar de muren in je woonkamer kunnen al snel kaal lijken. Dat kan je zien als een nadeel, maar je kan het ook aangrijpen als een kans om je muren aan te kleden. Bijvoorbeeld met een plexiglas schilderij. Bij Chiq Wonen in Tilburg hebben we verschillende schilderijen die aan jouw muur niet zouden misstaan.

Chique uitstraling

Van wat voor kunst je ook houdt, onze plexiglas schilderijen zijn te krijgen in zeer uiteenlopende stijlen. Met één overeenkomst: een chique uitstraling die past bij jouw luxe meubels. Diverse goudtinten, parels, machtige olifanten met ivoren slagtanden; pracht en praal komen steeds terug. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en stijlen, willen we bij Chiq Wonen een sfeer creëren die past bij je interieur.

Plexiglas schilderij in verschillende stijlen

Zwart-wit, of toch heel uitgesproken goudtinten? We geven je de keuze uit veel verschillende stijlen die aan kunnen sluiten bij de stijl van je interieur. Het plexiglas laat het kunstwerk in de lijst glanzen, waardoor het niet misstaat tussen je andere glanzende woonaccessoires. Bij ons vind je alle verschillende designs en kleuren terug. Ook kan je deze vergelijken met onze andere meubels en woondecoraties en zo jouw perfecte chique interieur samenstellen.

Series van schilderijen

We verkopen bovendien series van plexiglas schilderijen die bij elkaar passen. Zo kan je meerdere schilderijen kopen en daar de muren van je woonkamer mee vullen. Op die manier vertel je een verhaal in beelden. Zo hebben we bijvoorbeeld series met:

  • Diersoorten uit Afrika;
  • Modellen met parels en gouden accessoires;
  • Glanzende sieraden.

Door deze veelzijdigheid vind je altijd wel een stijl die bij je past. Kleuren die aansluiten bij de inrichting van je huis. Die passen bij je velours banken, salontafel of fluwelen stoel.

Plexiglas schilderij aan jouw muur

Wil je ook meer sfeer in je chique woonkamer brengen met een plexiglas schilderij? Chiq Wonen in Tilburg heeft series van veel verschillende schilderijen in haar collectie. Deze kan je allemaal terugvinden in onze webshop. Heb je vragen over de plexiglas schilderijen of andere woondecoraties? Neem dan snel contact op met ons.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.