Woonaccessoires

Details maken de ruimte

Subtiele aanvullingen kunnen zoveel voor de ruimte doen. Ontdek wat onze accessoires voor jouw woning kunnen betekenen met subtiele stijlvolle aanvullingen, variërend in grootte en design.

Je huis wordt pas echt een thuis, als de inrichting helemaal naar je smaak is. Met de woonaccessoires van Chiq Wonen in Tilburg creëer je een thuis dat helemaal bij je past. Maak je huis bijvoorbeeld helemaal af met moderne kandelaars voor een tafel of een glazen tijdschriftenbak.

Verschillende details

Voor exclusieve woonaccessoires die luxe uitstralen moet je in Tilburg bij Chiq Wonen zijn! Wij hebben verschillende details die perfect passen in jouw woning. Wanneer je op zoek bent naar een glinsterende klok voor aan de muur, hebben we bijvoorbeeld uurwerken met zilveren, bronzen of parelomranding. Andere accessoires die uitblinken in glamour zijn onze exclusieve vazen en kussens.

Unieke uitstraling

Onze woonaccessoires blinken uit in pracht en exclusiviteit. Met de accessoires van Chiq Wonen haal je een chique stijl in huis die jouw woning een unieke uitstraling geeft. Al onze woondetails worden gemaakt van materialen die bekendstaan om hun hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Hierdoor kan je voor een langere periode genieten van de inrichting van jouw huis.

Variatie in grootte

Bij Chiq Wonen heb je veel mogelijkheden om voor een subtiele aanvulling te kiezen die goed gebruik maakt van de ruimte in jouw huis. Onze woonaccessoires variëren namelijk niet alleen in design, maar ook in grootte. Zo kan je een keuze maken uit verschillende formaten, zodat:

·       De afmetingen passen bij de inrichting van je huis;

·       Ieder detail tot haar recht komt;

·       En je zeker weet dat alles past.

Met deze keuzevrijheid krijg je ook de ruimte om te kiezen voor meerdere producten van Chiq Wonen die variatie brengen in de uitstraling van de kamers in jouw huis.

Nieuwste woonaccessoires

Wij vullen onze collectie regelmatig aan met de nieuwste producten, zodat de inrichting van jouw huis altijd modern en eigentijds is. Omdat we onze catalogus regelmatig updaten, kan je onze website in de gaten houden voor de nieuwste woontrends. Ook onze oudere producten zijn voorzien van mooi design en zorgvuldig gekozen kleuren. Deze accessoires zijn vaak wat goedkoper en daardoor ook een aantrekkelijke optie. 

Advies in Tilburg

Ook voor advies over onze woonaccessoires kan je aankloppen bij Chiq Wonen in Tilburg. Onze medewerkers kennen alle producten goed en weten wat ze uitstralen. Neem daarom gerust contact met ons op wanneer je vragen heeft over de juiste aanvulling voor de inrichting van jouw woning. Dan kan je zelf een kijkje nemen naar de verschillende woonaccessoires in onze showroom.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.