Velours stoelen Tilburg

Stoelen die passen bij jouw stijl

Als je kiest voor een stijlvolle inrichting passen velours stoelen daar goed bij. Chiq Wonen in Tilburg heeft een breed aanbod van velours stoelen die luxe uitstralen. Op onze website vind je verschillende stoelen die uitblinken in kwaliteit, prijs en comfort.

Breed aanbod

Als je kiest voor een stijlvolle inrichting passen velours stoelen daar goed bij. Chiq Wonen in Tilburg heeft een breed aanbod van velours stoelen die luxe uitstralen. Op onze website vind je verschillende stoelen die uitblinken in kwaliteit, prijs en comfort.

Verschillende eisen

Chiq Wonen stelt veel verschillende eisen aan haar velours stoelen. Daarom maken we onze stoelen zelf, op maat, zodat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Zo moeten de stoelen lang mee kunnen gaan en willen we ze altijd van tevoren uitproberen. Daarnaast is velours een stevig materiaal dat jaren zacht en comfortabel blijft. Op die manier kunnen we garanderen dat we jou de beste kwaliteit velours stoelen kunnen bieden.

Waar voor je geld

Ook garanderen we dat je bij Chiq Wonen in Tilburg waar voor je geld krijgt: omdat we kritisch kijken naar alle meubels die we inkopen, weet jij als koper zeker dat ze jouw geld waard zijn. De gebruikte materialen passen bij een chique en modern interieur dat jaren mee moet gaan. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoelen, nodigen we je uit om ze zelf te komen testen in onze showroom.

Uitdagende kleur en stijl

Houd jij van uitdagend design of opvallende kleuren? Onze stoelen voldoen aan jouw wensen! Bij Chiq Wonen houden we wel van opvallende stijlen. Daarom kun je bij ons kiezen uit veel verschillende soorten velours stoelen met ieder een uniek design. Zo kan je stoelen bestellen in goudtinten, maar ook in crèmekleuren en zalmroze. Daarnaast is het ontwerp van de stoelen verschillend:

  • Design in de vorm van een tulp of roos, wat de kamer een fleurige uitstraling geeft;
  • Een strakke stoel zonder veel details voor een modern interieur;
  • En velours stoelen die de luxe uitstraling hebben van een leren bureaustoel.

Met deze diverse stijlen, bieden we een gevarieerd aanbod. Zet een trend in je eigen huis in Tilburg door te kiezen voor één van onze unieke designs!

Chique velours stoelen van Chiq Wonen

Zie jij de chique velours stoelen van Chiq Wonen wel zitten? Kijk dan snel eens rond in onze showroom! Onze verschillende stoelen passen altijd bij jouw interieur. We leveren ze verschillende soorten designs en kleuren. Laat dit unieke aanbod niet zitten en neem snel contact op met onze medewerkers.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.