Velours hoekbank Tilburg

Een hoekbank met uitstraling van grandeur

Mis jij nog een plek in jouw woonkamer waar je lekker neer kunt ploffen na een lange dag, of juist heerlijk tot rust wil komen in het weekend? Kies dan voor een zachte velours hoekbank van Chiq Wonen! Bij ons vind je veel verschillende banken die je op maat kan bestellen.

Kwaliteit banken

Voor het zitcomfort in jouw huis ga je natuurlijk voor de beste kwaliteit. Daarom wil je dat de bank niet alleen comfortabel zit en zacht is; deze moet ook lang meegaan. Gelukkig is velours een zeer duurzaam materiaal dat lang meegaat. Daardoor blijft de bank ook na jaren comfortabel en stijlvol. De gouden en zilveren kleuren blijven prachtig op de fluwelen stof glanzen en slijten bijna niet.

Velours hoekbank op maat

Omdat in ieder huishouden een andere bank past, leveren we ook jouw velours hoekbank op maat in Tilburg. Samen met jou stellen we een bank samen die qua afmetingen bij jouw huis past. Door onze jarenlange ervaring met inrichting kunnen we jou perfect adviseren over jouw keuze.

Verschillende stijlen

Wij laten onze velours hoekbanken op maat maken, en letten daarbij op stijl. Dus alleen als de kleuren, vormen en stoffen passen bij een chique inrichting, nemen wij ze op in het assortiment. Bij een fatsoenlijke velours bank hoort allure, en dat is iets dat Chiq Wonen dan ook uit wil stralen. De verschillende stijlen die we aanbieden kun je goed van elkaar onderscheiden op de website, maar ook in onze showroom in Tilburg. We nodigen je graag uit om zelf onze banken te bekijken én testen.

Stijlvolle keuzes

Naast stijlvolle banken hebben we bij Chiq Wonen echter nog veel meer meubels en woonaccessoires in het assortiment. Zo is het simpel om in onze shop bijpassende producten te vinden, vaak in dezelfde stijl en gelijksoortige kleur. Bij jouw prachtige velours hoekbank kunnen bijvoorbeeld ook andere woondetails passen, zoals:

Met al deze bijpassende details weet je dat je voor een chique interieur het best kunt shoppen bij Chiq Wonen. Ons volwaardige aanbod past door de veelzijdigheid bij ieder interieur. Onze medewerkers kunnen jou daar ook stijladvies over geven.

Stijlvolle hoekbank van Chiq Wonen

Mis jij ook een stijlvolle velours hoekbank in je huis? Bij Chiq Wonen hebben we veel keuze uit prachtige banken in luxe uitvoering. Kom langs in onze showroom en ontdek welke bank bij jou past. Voor advies over onze banken je altijd contact met ons opnemen.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.