Velours bank Tilburg

Een bank die glanst als een parel

Als je kiest voor een stijlvolle inrichting past een velours bank daar goed bij. Chiq Wonen in Tilburg heeft een breed aanbod van velours banken die luxe uitstralen. Op onze website vind je verschillende banken die uitblinken in kwaliteit, prijs en comfort.

Comfort en kwaliteit

Chiq Wonen stelt veel verschillende eisen aan haar velours banken. Zo vinden we het belangrijk dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Daarom stellen we al onze velours banken zelf maken, en worden ze geproduceerd volgens onze normen. Velours is een zacht en stevig materiaal dat dit kan garanderen. Daarom kiezen we ook bewust voor dit materiaal. Onze banken blijven daardoor jaren na aankoop comfortabel zitten en zien er ook na regelmatig gebruik nog goed uit. Plof er dus gerust heerlijk op neer!

Velours bank van waarde

Een bank is een waardevol meubel en daarom willen we kunnen garanderen dat onze velours banken jouw geld waard zijn. We kijken dan ook kritisch naar de waarde van de materialen die worden gebruikt. Jij moet er vanuit kunnen gaan dat je jouw bank niet beter bij een meubelgigant kunt kopen. Daarom durven we bij Chiq Wonen te stellen dat een keuze voor onze chique banken, een keuze is voor kwaliteit.

Velours bank op maat

Ondanks dat we misschien kleiner zijn dan onze concurrenten, bieden we je wel veel dezelfde services. Zo is het gewoon mogelijk om bij ons een velours bank op maat te bestellen. Onze banken passen daarom altijd bij jouw interieur, ook wanneer het lastig lijkt om daar een bank tussen te proppen. Al onze modellen zijn aan te passen aan de afmetingen van jouw woonkamer.

Uitdagende kleur en stijl

Wil jij pronken met een uitdagende kleur? Bij Chiq Wonen houden we ervan! Waar je in andere meubelwinkels misschien brave banken terugvindt in de etalage, durven wij uit te pakken met zilveren, gouden of koperkleurige banken in onze showroom. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een glanzende bank te bestellen, die je in andere winkels misschien minder snel vindt. Wij specialiseren ons in chique interieurs en doen onze naam graag eer aan. Daarnaast verkopen we ook nog bijpassende woondecoraties in dezelfde stijl, zoals:

  • Kussens met glimmende stenen;
  • Salontafels met hoogglans;
  • En fluwelen lampenkappen.

We maken gebruik van dezelfde stijlen en materialen, terwijl we ook een gevarieerd aanbod blijven bieden. Hiermee geeft Chiq Wonen in Tilburg je de mogelijkheid om je hele huis een make over te geven.

Luxe velours bank van Chiq Wonen

Zie jij het wel zitten om neer te ploffen op je luxe velours bank in jouw huis in Tilburg? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze verschillende banken passen altijd bij jouw huis. We leveren ze op maat in alle soorten, kleuren en maten. Neem snel contact met ons op en vraag naar het aanbod.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.