Salontafel hoogglans wit Tilburg

Glanzende tafel voor glamour

Wil jij een salontafel met hoogglans in het wat voor in je woning in Tilburg? Soms is het niet genoeg om gewoon mooie of degelijke meubels in je huis neer te zetten. Als je uit wil pakken moet het opvallen. Onze salontafels vallen al op door het gebruiken van unieke kleuren en prachtige materialen, maar met een witte kleur in hoogglans pak je echt uit. Chiq Wonen garandeert een professionele hoogglansbehandeling en uitzonderlijke uitstraling.

Chique hoogglans

In jouw chique interieur past natuurlijk niet een saaie standaard salontafel. Een opvallende kleur of ander materiaal kan al veel doen met de uitstraling van je woonkamer, maar er bestaan nog andere mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld weleens aan hoogglans gedacht? Een salontafel met hoogglans in het wit sluit perfect aan bij een chique en moderne woonkamer. Daarnaast zijn onze hoogglans salontafels makkelijk te behandelen zodat ze na jaren gebruik mooi blijven.

Salontafel met hoogglans is unieke match

Voor een unieke match met jouw interieur moet je ook rekening houden met hoe de salontafel er in jouw woonkamer uit komt te zien. Daarom hebben we in onze showroom in Tilburg verschillende woonkamers nagebouwd, zodat je zelf kunt zien hoe onze salontafels daar opgaan in de rest van het interieur. We posten regelmatig foto’s van onze oudere en nieuwere salontafels met hoogglans, zodat je toch een goede keuze kunt maken. Ook op afstand willen onze medewerkers je altijd helpen met het kiezen van de juiste tafel.

Woonaccessoires bij je salontafel

Bij ons vind je niet alleen al onze salontafel modellen, maar ook andere meubels en woonaccessoires die daarbij passen. Zo kom je snel op nieuwe woonideeën. Een aantal producten die we verkopen, die niet zouden misstaan bij jouw salontafel:

  • Prachtige verlichting voor meer sfeer, bijvoorbeeld een kroonluchter;
  • Stijlvolle kandelaars met glas en zilver- of goudtinten;
  • Of een plexiglas schilderij dat perfect past in de kamer.

Door meer ideeën op te doen, vind je snel producten die bij elkaar passen. Daar kan je jouw keuze voor een salontafel op afstemmen. Voor iedere woonkamer hebben we bij Chiq Wonen een passende stijl.

Stijlvolle salontafel met hoogglans in wit

Een stijlvolle salontafel met hoogglans in wit vind je niet overal. Bij Chiq Wonen wel. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom en bekijk op wat voor manier jij de zithoek in je woonkamer in kan richten. Bestel snel jouw nieuwe woondecoratie of meubel of neem contact met ons op voor vragen. 

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.