Salontafels

Kwaliteit in de juiste stijl

Als aanvulling op het interieur van je woonkamer kan een salontafel net dat extra bieden. De unieke collectie van Chiq Wonen bestaat uit verschillende stijlen, materialen en vormen. Onze salontafels zijn verkrijgbaar in uitsprekende designs en in de kleur die past binnen uw woning. Ontdek de veelzijdigheid van onze salontafels of kom langs in de showroom voor meer inspiratie.

Salontafels

Heb jij een salontafel nodig voor jouw woning in Tilburg? In elk huis heb je een plek nodig om te kunnen ontspannen. En dat mag ook met een hapje en een drankje. Dat gaat natuurlijk niet zonder een salontafel die je bijvoorbeeld in je zithoek neer kunt zetten. Chiq Wonen in Tilburg heeft verschillende salontafels die een plaats in kunnen nemen in jouw interieur.

Uitsprekende designs

Wij zien een salontafel als een perfecte aanvulling op je woonkamer. Afhankelijk van de stijl kunnen deze kleine tafels net dat beetje extra bieden. Om een échte aanvulling te kunnen zijn, moet je natuurlijk wel een tafel kunnen vinden die jouw interieur perfect aanvult. Bij Chiq Wonen vind je daarom veel verschillende uitsprekende designs die elk op een andere manier uniek zijn. Zo kan je zelf kiezen op wat voor manier jij wilt opvallen met je chique interieur.

Salontafels voor jouw droominrichting

Om één van onze salontafels te laten matchen bij jouw huis, is het belangrijk om te weten hoe jouw droominrichting eruit ziet. Jouw salontafel moet natuurlijk passen bij de kleuren van de kamer en de woonaccessoires in je huis. Onze medewerkers kunnen je daarom adviseren over de stijl van je woning. Welke tafel past daarbij? Onze meubels matchen bijvoorbeeld bij veel verschillende soorten interieurs. Van modern tot luxe en klassiek. Onze salontafels worden gemaakt van verschillende materialen die weer passen bij een andere stijl:

  • Glas voor een modern interieur;
  • Marmeren salontafels stralen iets klassieks en robuusts uit;
  • Goudkleurige tafels met donker stenen blad stralen luxe uit.

Al deze tafels passen bij een ander interieur en gaan bovendien lang mee. Door enkel gebruik te maken van stevige materialen waarborgen wij de kwaliteit.

Salontafels vergelijken

Het liefst zou je natuurlijk onze salontafels in het echt willen bekijken. Dat kan in onze showroom in Tilburg, waar we verschillende woonkamers met bijpassen chique interieur hebben ingericht. Ook kan je onze social mediakanalen en website volgen voor verschillende foto’s van onze tafels. Deze zijn gemaakt in onze showroom, waarin we een aantal chique woonkamers met onze eigen meubels en woonaccessoires hebben aangekleed. Zo zie je meteen welke tafel geschikt is en of daar ook nog andere producten van Chiq Wonen bij passen.

Chique salontafels in Tilburg

Chique salontafels voor in jouw woonkamer kan je het best shoppen bij Chiq Wonen in Tilburg. Met ons brede aanbod heb je echt wat te kiezen. Heb je vragen over jouw nieuwe interieur? Stel ze dan gerust aan onze medewerkers door contact op te nemen.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.