Kroonluchter Tilburg

Kroonluchters die de kamer glans geven

Ben je nog op zoek naar een stijlvolle kroonluchter voor in je huis? Dan kan je terecht bij Chiq Wonen in Tilburg. Wij hebben veel verschillende kroonluchters in onze collectie. Deze zijn stuk voor stuk een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Perfecte aanvulling

Een kroonluchter is de perfecte aanvulling voor in jouw huis. Al eeuwen staan ze bekend als stijlvol en chic, en met steeds meer moderne, compacte en betaalbare versies hangen ze ook vaker aan het plafond van Nederlandse huiskamers. De kroonluchters van Chiq Wonen blinken uit in design, omdat we houden van moderne, kleuren en vormen. Daarom hebben we bij de selectie van onze kroonluchters gekeken naar glans, glamour en uitgesproken uitstraling. Zo verkopen we kroonluchters met doorzichtig glas en in chroom- en goudkleuren.

Kroonluchter in verschillende maten

Jouw kroonluchter kan zo klein of groot zijn als je zelf wil. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor heel uitbundige kroonluchter met veel verschillende onderdelen. Liever een compacte kroonluchter? Ga dan voor een kleinere ronde, zonder uitstekende vormen. Ideaal aan het plafond van een smalle hal. Uiteraard hebben we diverse designs. Denk hierbij aan:

  • Modern design met meer hoekige vormen;
  • Een meer klassiek ontwerp dat luxe uitstraalt.

De verschillende formaten zijn dus niet alleen handig voor het gebruik van de ruimte, maar er bestaan ook verschillen in stijl die passen bij een ander soort inrichting.

Sfeervolle kroonluchters

Onze kroonluchters brengen een sfeervol licht bij je in huis. De luxe die een kroonluchter uitstraalt is een prachtige aanvulling op je inrichting. Al onze kroonluchters zijn ook uitgezocht op stijl, omdat we bij Chiq Wonen, zoals onze naam al zegt, chic kunnen wonen belangrijk vinden. Een stijlvolle kroonluchter past daarbij. Verlichting is namelijk niet alleen functioneel, maar ook enorm sfeerverhogend.

Kroonluchter van Chiq Wonen

Met een kroonluchter van Chiq Wonen haal je stijl, sfeer en licht in huis.  Als je zelf wil zien hoe een kroonluchter er aan het plafond uitziet in een chique woonkamer, kom dan langs in onze showroom. Neem vooral contact met ons op als je vragen als je wil weten hoe een kroonluchter in jouw interieur staat.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.