Hoekbank Tilburg

Hoekbanken die lekker zitten

Om in jouw huis goed tot rust te kunnen komen, wil je soms gewoon even neerploffen op de bank. Dan is een comfortabele hoekbank een uitstekende aanvulling op jouw interieur. Bij Chiq Wonen in Tilburg leveren we verschillende hoekbanken op maat, precies aangepast aan de sfeer van je huis.

Hoekbank met grandeur

De banken van Chiq Wonen in Tilburg zijn stijlvol en voegen daarmee veel grandeur toe aan je huis. Ze zijn op maat gemaakt te bestellen in verschillende kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie zilveren of gouden hoekbank in je huis wegzetten, in tinten die precies passen bij de andere kleuren in je interieur. Ook de afmetingen zijn aan te passen aan de ruimte in je huis, zodat je nieuwe hoekbank altijd precies past. Al onze verschillende banken met foto’s kunt u vinden in de catalogus op de website.

Uitzoeken in showroom

Voor een bestelling op maat kun je naar onze showroom in Tilburg komen. Daar hebben we verschillende woonkamers ingericht met meubels en accessoires van Chiq Wonen, zodat je makkelijk jouw favoriete hoekbank kunt kiezen. In onze showroom bespreken we samen met jou je wensen en kun je naar verschillende hoekbanken kijken. Zo kan je met eigen ogen beoordelen of ze bij het interieur van je huis passen. Als je denkt de juiste hoekbank te hebben gevonden, kan je de gewenste maten met onze medewerkers overleggen. Zij zorgen er dan voor dat de juiste bank voor je wordt besteld.

Hoekbank van kwaliteit

Bij Chiq Wonen ben je echter niet alleen verzekerd van deze persoonlijke aandacht, maar ook van de kwaliteit van onze meubels. De banken voldoen aan verschillende eisen, zodat ze lang meegaan. Dat is in het bijzonder voor een meubelstuk als een hoekbank belangrijk: deze wordt natuurlijk dagelijks gebruikt en moet jarenlang comfortabel blijven zitten. Bij het beoordelen van de kwaliteit van onze banken kijken we naar een aantal onderdelen:

  • Het comfort van de bank. De hoekbank moet prettig zitten en bijdragen aan je woongenot;
  • De duurzaamheid of gegarandeerde kwaliteit over een langere periode. Omdat de bank vaak wordt gebruikt, moet deze tegen een stootje kunnen;
  • En de materialen waarvan de bank gemaakt is. Wij geven bijvoorbeeld de voorkeur aan de zachte en kwalitatief hoogstaande stof velours.

Door enkel te werken met de beste materialen, kunnen we de kwaliteit van onze banken garanderen. Daarom ben je voor een hoekbank bij Chiq Wonen in Tilburg aan het juiste adres.

Een chique hoekbank

Wil je ook een hoekbank op maat voor in huis? Neem dan snel een kijkje in onze showroom. Hier vind je verschillende typen banken en beoordeel direct hoe de hoekbank zal passen in je huis. Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.

Onze Showroom

Kom voor inspiratie langs in onze showroom

Korvelseweg 15 – 5025 JB Tilburg

Geopend op ma t/m za van 10:00u - 17:30u.